opnames met foto's

Bij de video van je opnames voegen wij tot 36 foto’s toe om je video nog persoonlijker en leuker te maken. We kunnen alle formaten verwerken. Zelfs korte video’s. Maak er zo iets heel speciaals van! Klik de video hiernaast voor een voorbeeld.

Video opnames zijn op dit moment alleen mogelijk in onze studio’s in Amsterdam en Brecht (Belgie)

75 euro bestel

video met foto's

Als je geen video bij de opnames hebt gedaan of niet zelf in beeld wilt komen kunnen wij een mooie foto-video voor je maken. Wij verwerken tot 36 foto’s tot een mooie video. We kunnen alle formaten verwerken. Zelfs korte video’s. Maak er zo iets heel speciaals van! Klik de video hiernaast voor een voorbeeld.

75 euro bestel

video met foto's en karaoke tekst

Als je geen video bij de opnames hebt gedaan of niet zelf in beeld wilt komen kunnen wij een mooie foto-video voor je maken. Wij verwerken tot 36 foto’s tot een mooie video. We kunnen alle formaten verwerken. Zelfs korte video’s. En we zetten er een karaoke tekst onder. Maak er zo iets heel speciaals van! Klik de video hiernaast voor een voorbeeld.

195 euro bestel

karaoke video deluxe

Wil je dat je publiek meezingt met de juiste tekst? Laat dan door ons een karaoke-video maken. Het is dan duidelijk te zien wat er gezongen moet worden. Kijk voor een voorbeeld de video hiernaast.

We kunnen dit ook combineren met een van de opties hierboven.

115 euro bestel

karaoke video basis

We maken een karaoke video met jouw tekst. Dit is een basis karaoke-video met een vaste achtergrond. We leveren het video-bestand aan als MP4.

45 euro bestel

karaoke tekst eronder

Wil je dat je publiek meezingt met de juiste tekst? Laat dan door ons een karaoke-tekst onder je video zetten. Het is dan duidelijk te zien wat er gezongen moet worden. Kijk voor een voorbeeld de video hiernaast.

Video opnames zijn op dit moment alleen mogelijk in onze studio’s in Amsterdam en Brecht (Belgie)

115 euro bestel

green screen basis

Als je helemaal iets speciaals wilt doen dan kun je een zogenaamde green screen video maken. Dit is de prijs voor een basis green screen waarbij we 3 videoshoots doen van je lied met jou voor de green screen. Wij maken er dan iets moois van met een gepersonaliseerde achtergrond. Voor meer mogelijkheden en prijzen kijk op onze andere website: www.muziekvideomaken.nl

Green screen opnames zijn op dit moment alleen mogelijk in onze studio in Amsterdam

145 euro bestel

zo verstuur je je foto's naar ons:

We kunnen foto’s die in ‘landscape’ formaat zowel als foto’s in ‘portraitmode’ verwerken.

Kies foto’s in groot formaat/met hoge resolutie indien mogelijk. Dan krijg je het mooiste resultaat.

Als je foto’s chronologisch geplaatst wilt zien dan hernoem de bestanden en geef ze een cijfer, dus 1.jpg, 2.jpg, 3.jpg etc.

Stuur al je foto’s in één keer naar ons op! Het is niet mogelijk later nog foto’s in te voegen.