LIED OPNEMEN

Je gaat in onze zangstudio je lied, met backingtrack, opnemen onder begeleiding van een vocal coach. Dit pakket is inclusief ontvangst, opnames, begeleiding, gebruik apparatuur, afmixen en afleveren van de mp3.

Wij leveren gratis de backingtrack (indien beschikbaar) aan voor bestaande liedjes. En je krijgt er een gratis youtube video bij! Uitgebreide zangcorrectie? Kijk hier: www.vocaltuning.nl

MEER INFO BESTEL GEEF DIT KADO

MUZIEK BIJ TEKST

Wij schrijven de muziek bij jouw tekst. Hiervoor stuur je je tekst naar ons op, samen met wat voorbeelden van liedjes die je mooi vindt en die bij de tekst passen. Je krijgt van ons binnen een aantal dagen een eerste opzet.

Na goedkeuring wordt het hele lied voor je gemaakt. Je krijgt het inclusief een ingezongen demo.

MEER INFO BESTEL GEEF DIT KADO

TEKST SCHRIJVEN

Je wilt graag een eigen tekst op een bestaand lied schrijven maar je komt er niet uit? Of je wilt de tekst voor een heel nieuw lied laten schrijven? Laat onze tekstschrijvers dat voor je doen!

Geef ons door om welk nummer het gaat en wij maken er een pakkende tekst van. Je krijgt een formulier toegestuurd waar je alle informatie in kwijt kunt. Klik hier voor voorbeelden van teksten die door ons gemaakt zijn.

MEER INFO BESTEL GEEF DIT KADO

OPNEMEN ZANGER

Een van onze zangers gaat in de studio je lied met jouw zelf gemaakte tekst opnemen. Dit pakket is inclusief zanger, opnames, begeleiding, gebruik apparatuur, afmixen en afleveren van de mp3.

Wij leveren gratis de backingtrack (muziek zonder zang) aan, indien voorradig. Klik hier voor een overzicht van onze zangers.

MEER INFO bESTEL GEEF DIT KADO

backingvocals

Wie houdt er niet van? Backingvocals (achtergrond zang). In bijna elke productie hoor je ze wel. Het vult meestal de refreinen met een warme of juist energieke klank, afhankelijk van stijl en wensen van de zanger. 

Backinvocals bedenken en inzingen is een kunst. Daar gaat veel creativiteit, muzikaliteit en verstand van harmonieën inzitten. Wij doen dat voor jou.

MEER INFO BESTEL GEEF DIT KADO

VIDEO BIJ LIED

Je wilt een muziekvideo bij je eigen nummer. Wij filmen van verschillende kanten zodat ze over verschillende beelden beschikken om er een leuke video van te maken.

Dat kan al vanaf 95,- euro  Klik hier voor de mogelijkheden en prijzen  Kijk voor meer info op: www.muziekvideomaken.nl

MEER INFO BESTEL GEEF DIT KADO

COMBI PAKKET 1

Combi pakket 1 is voor degene die een heel eigen lied willen laten maken.Inclusief is:

tekst schrijven
muziek erbij schrijven
piano backingtrack
oefenentrack met zang
opnames maken van het lied
mix en pre-mastering

Wij schrijven een tekst, maken er de muziek bij. Wij leveren een piano-backingtrack plus een oefentrack (met zang) aan zodat je thuis kunt oefenen. Daarna kom je bij ons om de opnames te doen. Wij mixen en masteren je lied en leveren het af als MP3. Je krijgt er gratis een video-registratie bij. Die zetten we voor je op youtube.

MEER INFO BESTEL GEEF DIT KADO

COMBI PAKKET 2

Combi pakket 2 is voor degene die een heel eigen lied willen laten maken met instrumenten, opnames en een video. Inclusief is:

tekst schrijven
muziek erbij schrijven
backingtrack met instrumenten/beat
oefenentrack met zang
opnames maken van het lied
mix en pre-mastering

youtube video (basis, inclusief editing)

Wij schrijven een tekst en maken er de muziek bij. Wij leveren een uitgebreide backingtrack plus een oefentrack (met zang) aan zodat je thuis kunt oefenen. Daarna kom je bij ons om de opnames te doen.

Wij mixen en pre-masteren je lied en leveren het af als MP3 en WAV. Met onze twee camera’s maken we een video van je lied (basic 2-shot). Die zetten we ook voor je op youtube.

MEER INFO BESTEL GEEF DIT KADO

PRO PAKKET

Het PRO-pakket is een unieke kans voor degene die nauw betrokken willen zijn bij het schrijven van hun lied. We bespreken in een persoonlijk gesprek in onze studio je wensen t.a.v. de tekstinhoud en je muziek voorkeur. Daarna maken we de tekst en presenteren die aan de piano met een eerste opzet van de muziek in jouw bijzijn.

Er is dan alle tijd om aan de piano je wensen door te spelen en bij te schaven en wellicht je eigen ideeën toe te passen. Als het lied af is presenteren we dat in jouw bijzijn. Zo wordt je nauw betrokken bij het creëren van je eigen lied.

En we plaatsen je lied op iTunes, Spotify etc. Verder zit in het pakket: -tekst schrijven -muziek schrijven -piano backingtrack -oefenentrack met zang -opnames maken van het lied -mix en mastering -drie contact/overleg momenten -vocal coach aanwezig bij de opnames -video registratie-distributiepakket (300 verkoop/stream locaties) wereldwijd

MEER INFO BESTEL GEEF DIT KADO

BACKING TRACK

Soms is een backingtrack ( (muziek zonder zang) niet te krijgen. Wij maken het voor je. Dat kan een bestaand nummer zijn, maar ook een nummer wat je al zelf hebt gemaakt en waar je instrumenten bij wilt hebben.

Kijk voor meer informatie op www.instrumentale-versie.nl

MEER INFO BESTEL GEEF DIT KADO

BUDGET MIX

Je neemt je zang op (alleen zang) en stuurt de opnames naar ons. En wij maken daar een mooie mix (eindresultaat) van.

Wij beschikken over professionele apparatuur om je opnames super te maken. En we kunnen ook wat valse of verkeerde noten rechtzetten.

MEER INFO BESTEL GEEF DIT KADO

MASTERING

Je opnames worden geanalyseerd en het volume geoptimaliseerd. Het geluid wordt frisser, breder en vaak ook luider. Er komt meer geluid uit je speaker en het klinkt voller.

Deze prijs is voor 1 track/lied. Voor meer tracks neem contact met ons op. Klik hier voor meer informatie over mastering

MEER INFO BESTEL GEEF DIT KADO

HIER ENKELE RECENSIES VAN KLANTEN

“Super tevreden over het voor mij gemaakte lied. Er word heel goed geluisterd naar je wensen en er word precies begrepen wat je bedoelt. Erg vriendelijk, spontaan en een lekkere positieve energie. Een echte aanrader voor iedereen die ook maar iets met muziek wil gaan doen! Een dik verdiende 5 sterren!”

“Fantastische ervaring, zeer snel antwoord, flexibel, en denkt mee om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Mijn kids supersterren vonden het super leuk om te doen en het eind resultaat was boven verwachting leuk geworden.”

“Erg leuke middag gehad met de opnames van het lied van mijn vader. Opname apparatuur erg goed, mooi geluid. M’n vader voelde zich ook erg op zijn gemak en vindt dat zijn lied beter is geworden door je tips! Dank je wel!”