je track online

Als je je lied/track/EP of album voor verkoop online wilt zetten dan kan dat bij ons. Wij hebben een eigen platenlabel en zijn zogenaamde ‘aggregator’ voor iTune, Spotify, Deezer, Google Play, Amazon music, etc. We zetten je lied/album op 300 verschillende verkoopsites.

je eigen tracks

Je hoeft niet bij ons platenlabel aangesloten te zijn om je tracks online te zetten. Het kan bij ons voor één track/lied, of een aantal. Dat maakt niets uit. Jij bepaalt wat je online wilt zetten. Je moet wel 100% van de rechten bezitten. Het is niet mogelijk zogenaamde covers, of een eigen uitvoering online te zetten. 

Indien je je lied door ons hebt laten produceren is plaatsing helemaal gratis (bij afname van Combi-pakket 1 of het Pro-pakket)

de kosten en opbrengsten

Indien je niet onder ons platenlabel uitbrengt zijn er kosten verbonden aan het online aanbieden van je tracks. Per track is dat 15,- euro. Je ontvangt 50% van alle verkopen/inkomsten uit verkoop van je track. Je krijgt, op aanvraag, een overzicht van het aantal streams en de eventuele opbrengsten. We betalen 1 x per kwartaal uit. Indien je je track offline wilt halen zijn daar kosten aan verbonden.

vragen?

Neem contact met ons op indien je vragen hebt en voor de verschillende mogelijkheden.