I SURVIVED T-SHIRT

17.95

‘I survived t-shirt’

Uniek wit t-shirt met de tekst ‘I survived a recording sessions @letsmakeyoursong‘. Leuk als herinnering aan de opname sessie bij ons.

Categorie:
Lees meer

Devine M-Mic USB BK condensatormicrofoon (zwart)

49.50

De Devine M-Mic USB BK condensatormicrofoon zwart is een goede opnamemicrofoon voor een prijs die haast onmogelijk is. Dus als je je wilde verdiepen in vlogging, songwriting en dergelijke, maar opzag tegen een dure microfoon, dan is deze M-Mic een overweging waard. Je krijgt zelfs meer dan alleen maar een microfoon: ook een shockmount, een USB-kabel en een driepootstatief zitten erbij. Het mooie van een condensatormicrofoon is het grote detail dat wordt opgepakt door het microfoonmembraan. Niets van je stem of muziekinstrument ontglipt de M-Mic, uitgezonderd de omgevingsklanken. Dit komt door de cardioïde richtingskarakteristiek die ervoor zorgt dat alleen de bron direct voor de grille wordt opgepakt.

Categorie:
Lees meer

FOTOVIDEO

95.00

We kunnen een foto-video van je lied maken. Hierbij stuur je een aantal foto’s en/of video’s op. Die verwerken wij tot een leuke video met jouw lied eronder. We zetten hem desgewenst ook op youtube voor je.

Categorie:
Lees meer

PUBLISHING

15.00

Wij plaatsen je album/track of lied op de meest voorkomende en verkopende online muziekdiensten en streamingsites. Denk hierbij aan iTunes, Spotify, Tidal, Deezer, Google Play, Amazon music. Je muziek komt in één keer op meer dan 300 muziekdiensten wereldwijd beschikbaar. Op die manier kun je je muziek verkopen en promoten. Snel, transparant en overzichtelijk. Prijs is per lied/track. Geef bij ‘extra opties’ de hoeveelheid aan als het om meer dan één track gaat. Je track wordt uitgegeven met je eigen (artiesten)naam etc. Als label wordt het onder de naam ons eigen platenlabel ‘new dutch records’ geplaatst. Hou er rekening mee dat aan het weghalen/deleten van een track kosten zijn verbonden (15,- euro). Hieronder staan de bekendste muziekdiensten en winkels waar je tracks wordt verkocht/gestreamed.

Categorie:
Lees meer

WAARDEBON

85.00

Deze waardebon ter waarde van 85,- euro kan gebruikt worden op al onze producten. Je kunt zoveel waardebonnen kopen als je wilt. Een verrassend cadeau voor een speciaal iemand. Of gewoon voor jezelf… Na bestelling krijg je van ons een unieke code. Die kan gebruikt worden als waarde-coupon bij het bestellen.

Categorie:
Lees meer

MASTERING

55.00

Bij een mastering gaan we je lied als geheel masteren. Je opnames worden geanalyseerd en het volume geoptimaliseerd. Het geluid wordt frisser, breder en vaak ook luider. Er komt meer geluid uit je speaker en het klinkt voller. Deze prijs is voor 1 track/lied. Voor meer tracks neem contact met ons op.

Categorie:
Lees meer

BUDGET MIX

45.00

Tegenwoordig hebben veel mensen een microfoon thuis, of een microfoon in hun laptop/mobiel. Die microfoons worden steeds beter. Met een beetje goede opnames kunnen wij al een heel mooi resultaat bereiken. Dus als je niet veel budget hebt, of je woont gewoon ver uit de buurt dan is deze budget-mix een goede optie voor je. Je neemt je zang op (alleen zang) en stuurt de opnames naar ons. En wij maken daar een mooie mix (eindresultaat) van. Wij beschikken over professionele apparatuur om je opnames super te maken. En we kunnen ook wat valse of verkeerde noten rechtzetten. Ook best handig… Als je later toch besluit in onze zangstudio te komen opnemen geven we je 15,- euro korting op dat pakket.

Categorie:
Lees meer

PRO PAKKET

1,395.00

Klik de video voor uitleg over dit pakket.

Het PRO-pakket is ons meest uitgebreide pakket en unieke kans voor degene die nauw betrokken willen zijn bij het schrijven van hun lied. We bespreken in een persoonlijk gesprek in onze studio je wensen t.a.v. de tekstinhoud en je muziek voorkeur. Daarna maken we de tekst en presenteren die aan de piano met een eerste opzet van de muziek in jouw bijzijn. Er is dan alle tijd om aan de piano je wensen door te spelen en bij te schaven en wellicht je eigen ideeën toe te passen. Als het lied af is presenteren we dat in jouw bijzijn. Zo wordt je nauw betrokken bij het creëren van je eigen lied. We publiceren je lied op alle stream- en verkoop platform zoals Spotify, iTunes, Deezer, Amazon Music, Youtibe Music etc. Verder zit in het pakket:

-tekst schrijven
-muziek erbij schrijven
-piano backingtrack
-oefenentrack met zang
-opnames maken van het lied
-mix en mastering
-drie contact/overleg momenten
-vocal coach aanwezig bij de opnames
-video registratie

-distributiepakket (300 verkoop/stream locaties)

Wij schrijven een tekst, maken er de muziek bij. Wij leveren een piano-backingtrack plus een oefentrack (met zang) aan zodat je thuis kunt oefenen. Daarna kom je bij ons om de opnames te doen. Wij mixen en masteren je lied en leveren het af als MP3 en WAV. Je krijgt er gratis een video-registratie bij. Die zetten we voor je op youtube. Wil je uitgebreide zangcorrectie? Kijk dan op onze vocaltuning website

Lees meer

Lorem ipsum ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.re