Moeder met drie dochters kwamen het mooie nummer ‘I won’t give up’ a-capella bij ons opnemen.Ze hadden er erg veel plezier aan en het resultaat is erg mooi.

In opdracht van FOX Nederland hebben wij de muziek geschreven, de backingtrack gemaakt en de zang opgenomen van deze tv promotie. Te zien op alle FOX tv kanalen.

Noëlle is kwam bij ons in de studio om het nummer ‘Let it go – James Bay’ op te nemen. Het stond er in drie takes op. Mooi gedaan Noelle!

Voor zanger Jeremy hebben we de muziek en het arrangement geschreven van dit persoonlijke lied. We hebben ook alle instrumenten ingespeeld. 

Voor een Belgische klant hebben we de tekst en muziek van dit herrinneringslied geschreven. Onze Belgische zanger Andy heeft het ingezongen.

Voor Shaya hebben we deze opnames gedaan en de video gemaakt. Dat kan bij ons in de studio voor een green screen. Meer info? www.muziekvideomaken.nl

Koen heeft deze tekst gemaakt. Wij hebben de muziek geschreven, de instrumenten ingespeeld, de zangopnames gedaan, gemixt en de video gemaakt. 

Samen met Mike hebben dit lied geschreven en geproduceerd. Ook de instrumenten, zang opnames, de mix en de video is door ons gedaan.

Fleur heeft dit lieve liedje prachtig voor ons ingezongen. We hebben de tekst en muziek gemaakt en de piano partij ingespeeld.

Voor Albert hebben we de tekst en muziek geschreven. Hij heeft zijn aanstaande vrouw op deze originele manier ten huwelijk gevraagd. 

We hebben alle muziek geschreven en geproduceerd van het kanaal ‘Prins & Puck’, een spannende reeks filmpjes over de belevenissen van Prins en Puck.

Madita had het pro-pakket besteld. We hebben dit liedje gemaakten geproduceerd. En met een videodrone ook deze muziekvideo op het strand.

Saar en haar dochter Lissy hebben dit liedje ‘Mooi’ van Marco Borsato opgenomen. Na aanleiding van deze video zijn ze uitgenodigd het op televisie in een live show met Marco Borsato zelf gezongen zingen.

Voor de zanger Jos Bosma hebben we de muziek en tekst van dit zomers lied geschreven. We hebben ook de opnames en productie gedaan. En er is later deze vrolijke video bij gemaakt.

vader, zoon en dochter kwamen dit lied inzingen voor de verjaardag van mamma. De tekst hebben ze zelf gemaakt op de melodie van ‘Even aan mijn moeder vragen’ van Bloem.

We hebben dit lied geschreven voor een zanger. We hebben de tekst en muziek gemaakt, de instrumenten ingespeeld en de opnames met de zanger gedaan. En het is een lekker zomers lied geworden.

Voor Milko hebben wij dit lied geschreven, helemaal op de manier en in de stijl die hij wilde. De tekst is door zijn vrouw gemaakt. Het was een kado voor zijn verjaardag. De video is de kleine green screen sessie.

Wij hebben dit vrolijk lied gemaakt voor een Belg die zijn vriendin op deze originele wijze het huwelijks aanzoek wilde doen. We hebben tekst en muziek geschreven. En ze heeft natuurlijk ja gezegd!

Voor kinderopvang BINK hebben we dit lied geschreven en de hele productie, inclusief video, gedaan. En ook nog op locatie met de kids opgenomen. 

Maurits en Lisette gingen trouwen. Als verrassing voor alle gasten hebben ze dit lied van John Legend prachtig tweestemmig opgenomen. Het werd afgespeeld tijdens hun huwelijk. 

Jorian heeft meerdere liedjes bij ons opgenomen en wilde al heel lang dit Nederlandstalig nummer opnemen. Wij hebben de opnames en mix gemaakt en meteen erna de video.

Voor een vrolijke bruiloft hebben we deze tekst geschreven. En onze zanger Ruben heeft het voor de klant ingezongen. Kijk ook op: www.hetbruiloftslied.nl 

Mette kwam dit mooi lied van Adele opnemen voor haar aanstaande bruiloft. Het was een verrassing voor alle aanwezigen. En dat heeft ze prachtig gezongen.

Annemarie heeft zelf deze tekst geschreven. Wij schreven de muziek, speelden de instrumenten in, deden de opnames/mix en maakten de video.

vader en twee dochters kwamen bij ons in de studio om een leid van John Denver op te nemen voor een speciale gelegenheid. Een van die liedjes die je nooit hoort. En heel mooi meerstemmig ingezongen!

We hebben dit lied (tekst en muziek) geschreven in opdracht van de zanger Jos Bosma. We hebben ook de muziekproductie en de zang opnames gedaan. En hij heeft er zelf deze videoclip bij gemaakt.

We werken met zangers om teksten in te laten zingen. Iwan heeft, in opdracht, het lied ‘Foto van vroeger’ ingezongen op een zelfgemaakte tekst van Cees voor Anita die 40 jaar werd.

Oonagh kwam bij ons dit mooie lied inzingen. Er was geen goede backingtrack (muziek zonder zang/karaoke) van te vinden dus hebben we die voor haar gemaakt. En dat leverde deze mooie opnames op.

En natuurlijk is het ieder jaar weer carnaval. Samen met dit duo hebben we deze kraker geschreven en geproduceerd. Ook hebben we alle instrumenten opgenomen en de zang mix gedaan.

In opdracht van een Belgische klant hebben we dit lieve liedje gemaakt voor een pasgeboren dochter. Onze Evelien heeft het heel mooi ingezongen, inclusief de achtergrondkoortjes.