Gefeliciteerd, je gaat een zangavontuur met ons aan om je lied te laten schrijven of opnemen. Hieronder staan de voorwaarden. Mocht je nog vragen hebben laat ons dat weten. We staan je graag te woord.

Op je betalingsbevestiging staat een nummer. Deze is eenmalig in te wisselen binnen 1 jaar na afgifte.

Als je opnames komt maken kun je 2 personen begeleiding meenemen. Wil je meer? Laat ons dat weten.

We beschikken in de zangstudio niet over koffie/thee en andere dranken. Neem deze zelf mee indien je daar behoefte aan hebt.

Onze studio is rolstoel toegankelijk. Er is een lift aanwezig.

Indien door onvoorziene omstandigheden van onze kant de opname niet door kan gaan boeken wij gratis je boeking om naar een andere datum.

De genoemde prijzen zijn voor particulieren. Voor bedrijven is het niet mogelijk bestellingen te doen via deze website. Wil je als bedrijf een bestelling doen neem dan contact met ons op voor meer informatie/prijzen etc.

De opname/videosessie vindt plaats in Amsterdam Westerpark, Hembrugstraat 156. Parkeren kan voor de deur. Parkeerkosten en andere vervoerskosten zijn niet inbegrepen.Voor onze studio’s in Belgie, Zwitserland, Duitsland en Portugal kijk op onze contactpagina.

Als je zangopnames maakt krijg je je mix, indien gewenst, binnen 24 uur toegestuurd. Anders krijg je hem binnen drie werkdagen toegestuurd.

Wil je bij je zangopnames een video-registratie? Dat doen wij gratis, of een meer professionele, met greenscreen, vanaf 175,- euro. We zetten het op ons youtube-kanaal zetten zodat al je vrienden en kennissen ervan mee kunnen genieten. Bij de gratis versie zit aan het begin, het midden en eind een logo/korte advertentie. Mocht je de video zonder logo/advertentie willen kijk dan op: www.letsmakeyoursong.nl/video-zonder-reclame. Je krijgt dan ook het videobestand toegezonden.

Je kunt je afspraak maken op telefoonnumer: 020-2235742 of mobiel 0642603888

Je kunt je gemaakte afspraak eenmalig kostenloos verzetten, tot vijf dagen voor de opnames. Daarna zijn de kosten 35,- euro per keer. Mocht je niet komen opdagen vervalt je recht op je boeking. Betaling wordt in dat geval niet teruggestort.

Indien je in de studio wilt betalen voor extra diensten etc dan kan dat met een pinpas (maestro). Bij betaling met pinpas wordt 3% pinpaskosten over het totaalbedrag bijgeteld.

Als je een opname boekt bieden wij de backingtrack (muziek zonder zang) gratis aan, indien beschikbaar/vooradig. Deze backingtrack kopen wij van een andere aanbieder en zijn niet verantwoordelijk voor de kwaliteit daarvan. Mocht er geen backingtrack verkrijgbaar zijn dan melden wij dat. Je kunt een backingtrack of cover hier laten maken: www.instrumentale-versie.nl

Wanneer je een lied door ons laat maken betaal je voor het werk, niet voor de rechten van de compositie/muziek/tekst. Die blijven bij ons en worden aangemeld bij BUMA/STEMRA, alsmede de masterrechten van de opnames volgens de Wet op de Naburige Rechten (SENA). Als je zelf de tekst hebt gemaakt blijven de rechten over de tekst bij jou. Als wij de tekst en muziek schrijven blijven die rechten bij ons. Indien je zelf de tekst en een melodie hebt gemaakt en wij maken daar de akkoorden/harmonie bij dan zijn 75% van de rechten bij jou. Andere afspraken over verdeling van de rechten kunnen in overleg gemaakt worden.

Indien je aangesloten bent bij BUMA en/of SENA laat ons dat weten. Wij verwijzen dan in de aanmelding naar jouw account indien je rechten kunt ontleden aan de compositie. Indien je niet bent aangesloten zal de registratie op onze naam gezet worden.

Wanneer je een lied waarvan (gedeeltelijk) de rechten bij ons liggen wilt uitvoeren middels een optreden(s) dan kan dat zonder toestemming. Wanneer je een lied waarvan (gedeeltelijk) de rechten bij ons liggen wilt veranderen/coveren/remixen of gedeeltes ervan wilt gebruiken (samplen) dan is toestemming vereist. Het is ten alle tijden niet toegestaan het lied waarvan wij (gedeeltelijk) de rechten bezitten te verkopen, over te doen, te vermenigvuldigen of anderzijds te verhandelen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van rechthebbenden. Bij vermelding van titel van het lied moeten rechthebbenden (composer/tekstschrijver) altijd vermeld worden.

Wanneer je een (gedeeltelijk) door ons gemaakt en/of geproduceerd lied of tekst publiceert (via youtube, blog, website, tijdschrift ed.) dan is naamsvermelding van tekstschrijver en/of componist verplicht.

Wij werken uitsluitend middels vooruitbetaling. Bij betaling van de opdracht stem je automatisch in met op deze pagina vermelde voorwaarden.