WIE ZIEN WIJ

Wij zijn enthousiaste muziekmakers met een grote passie en veel ervaring in het schrijven van muziek in allerlei stijlen. Alles wordt in-house gedaan en gemaakt zodat we de kosten laag kunnen houden. We hebben onze eigen zangstudio in Amsterdam West.

TECHNIEK

Wij hebben de beschikking over een fijne lichte zangstudio in Amsterdam West. Ook kunnen wij gebruik maken van een grote dansstudio en een werkruimte tot 50 personen. Daarnaast hebben wij een afmixstudio voor muziek- en video-editing. Wij werken met hoogwaardige apparatuur, (mac)software en plugins.

vocal tuning / alignment

Voor diegene die een uitgebreide zangcorrectie willen hebben wij een nieuwe website. Wij behandelen jouw zangopnames met de beste software die er is. Iedere noot zetten wij op de juiste plek. Zodat alles zuiver gaat klinken. En niemand die het hoort, want iedereen luistert naar jou. Zoals het hoort.Voor Wil je uitgebreide zangcorrectie? Kijk dan op onze vocaltuning website

ONZE ZANGMICROFOONS

Wij bezitten verschillende mooie zangmicrofoons voor het opnemen. Iedere microfoon heeft zijn eigen kleur en geluid.

Onze top microfoon is de Townsend Sphere L22. Een unieke modelling microfoon van zeer hoge kwaliteit. Alleen gebruikt in de beste studio’s. Ons complete assortiment op dit moment:
Towsend Sphere L22
AKG C414
Stagg MCO-7
Rode NT2-A

WAAROM MET ONS WERKEN

Omdat dit werk onze passie is. Dat betekent voor jou dat wij meer doen dan je verwacht. We luisteren goed naar je wensen en denken mee. Daar komt bij dat wij je, als vocal coach, begeleiden bij de opnames. Dat krijg je er gratis bij, plus een gratis videoregistratie met plaatsing op youtube.

LOCATIE
de horizon amsterdam

Wij zitten op een hele fijne locatie in Amsterdam, in de Spaarndammerbuurt (Houthavens) vlakbij Westerpark. Je kunt voor de deur parkeren (betaald) en vanaf de ring afrit 102 is het slecht 2 minuten rijden naar onze zangruimte. Die ruimte is een fijne, lichte ruimte in een prachtig groot pand aan de Hembrugstraat. Winkels, AH, lunchroom en restaurants op loopafstand. En je loopt binnen 1 minuut zo het Westerpark in.

Daarnaast hebben we studio’s in het noorden, oosten en zuiden en twee studio’s in België ter beschikking (Brecht en Antwerpen), en een studio in Lissabon (Portugal).

vocalevents

Wij zijn onderdeel van VocalEvents.

OPRICHTER

Oprichter en bedenker is Michael. Michael heeft 6 jaar aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem muziek gestudeerd, daarna Kunst- en Mediamanagement aan de HKU. Hij is vocal coach, dirigent van zanggroepen en multi-instrumentalist.

Hij heeft programma’s gespeeld samen met Jenny Arean, Tony Neef, John van Eerd, Paul Haenen, Paul de Leeuw, Karin Bloemen en Francis van Broekhuizen. Hij heeft concerten gegeven in Parijs, London, Munchen, Berlijn, Krakow, Valencia, Brussel en Dublin.

SPOEDKLUSSEN

Indien gewenst kunnen wij met spoed leveren:
binnen 2 dagen een nummer voor je schrijven, het opnemen en afleveren op MP3
binnen 1 dag een liedtekst maken
binnen 5 dagen een muziekvideo opnemen, editen en afleveren

ALS JE VRAGEN HEBT

Indien je nog vragen hebt laat ons dat weten. Mail ons, bel ons, whatsapp ons. We staan je graag te woord. Communicatie en service staat hoog in ons vaandel.

BETALING

Wij werken met vooruitbetaling. Als je in de studio toch nog iets wilt bijbestellen kan dat met je bankpas. Heel gemakkelijk dus!