EVELIEN
zangeres

Evelien heeft een grote passie voor zingen en dat straalt ook door in de opnames van deze allround zangeres. Haar stem is breed inzetbaar.

 

bestel een zanger
mylene

MYLENE
zangeres

Mylene is een all-round zangeres met een veelzijdig inzetbare stem. Ze heeft veel ervaring als zangeres en werkt bij het Conservatorium van Amsterdam.

 

bestel een zanger

INGE
zangeres

Inge van der Veen is ruim 15 jaar werkzaam als backingvocal en vocaal arrangeur bij bekende Nederlandse artiesten. Ze zingt in het NL, Engels en Duits.

bestel een zanger

marvin
zanger

Marvin studeerde zang en Dans en Muziektheater aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Hij is vocalist voor veel producties en arrangeert backingvocals en zingt ze in.

bestel een zanger

MERIJN
zanger

Merijn is een zeer ervaren zanger. Hij heeft een groot bereik, warm geluid en een zacht timbre. Inzetbaar voor verschillende stijlen in NL, DE en ENG taal.

bestel een zanger

IWAN
zanger

Iwan heeft een hoge, open stem die aanspreekt en swingt. Breed inzetbaar voor NL en ENG en meer kwetsbare liedjes/teksten.

 

bestel een zanger

JORAN
zanger

Joran heeft een frisse, heldere enthousiaste stem. Heel fijn voor het Nederlands en Engels werk. Van intiem tot power.

 

bestel een zanger

JEREMY
zanger

Jeremy heeft een volle, expressieve allround stem met groot bereik. Zijn stem klinkt helder in zachte en uptempo luide stukken. Breed inzetbaar (NL/ENG)

 

bestel een zanger

ENKELE RECENCIES VAN KLANTEN

Iwan heeft mijn tekst prachtig ingezongen. Ik heb hem gekozen omdat zijn stem zo mooi bij mijn liedje past. Ik ben erg erg blij met het resultaat.

Willem Verhagen / particulier

Goed zeg, ben er heel erg blij mee. Heel mooi gedaan. Het nummer heb inmiddels in het stuk verwerkt en is allemaal precies op tijd klaar. Bedankt voor jullie snelle medewerking. Echt super.

Teun van de Burg

Jeremy bedankt voor het inzingen van ons lied ‘Leef’. Je hebt het fantastisch gedaan. Je stem nodigde echt uit om mee te zingen en dat hebben we met z’n allen gedaan!

Barbara van de Linden / Royal Haskoning
mylene

Jullie hebben ons lied heel mooi ingezongen. We zijn erg tevreden. En dat binnen 2 dagen… Dat hadden we zelf niet voor elkaar gekregen. Nogmaals dank voor de zeer snelle en uitstekende service! Tom

Tom Verlinden / particulier